Wij hopen dat je dezelfde passie voor Rome zult ervaren zoals wij dat doen en hopen daar met onze service een steentje aan bij te dragen. Heb je specifieke vragen laat het ons weten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

 

Service. Wat is er bij de prijs van het appartement inbegrepen?

Handdoeken, theedoeken en beddengoed worden eens per week vervangen (wanneer je langer blijft dan 5 dagen dus). De eindschoonmaak van het appartement is  bij de prijs inbegrepen.
Bij aankomst vind je een aantal basis benodigdheden voor de keuken zoals een fles mineraal water, suiker, zout, peper en olijfolie vinden. Alle andere spullen die je eventueel nodig hebt moet je zelf verzorgen. Boodschappen en/of benodigdheden kunt je allemaal om de hoek of in een van de winkel in de buurt halen.

Voorzieningen in het appartement

Glazen, een Italiaanse koffiepot (een Moka Express), potten en pannen, bestek en alle andere benodigdheden om te koken. Er is een gasfornuis,  wasmachine, koelkast met klein vriesvak, airconditioning, autonome verwarming, droogrek,  een LCD-TV. Beddengoed en handdoeken zijn ook aanwezig. Er is Wifi.

Koken en schoonmaken

Voor gasten die zelf gaan koken; je vindt een aantal schoonmaakproducten in het appartement in de keuken onder de gootsteen. Gasten die gebruik maken van de kitchenette komen impliciet overeen om als enige verantwoordelijk te zijn voor het juiste gebruik en voor eventuele schade.

Check-in en check-uit tijden

Check-in is mogelijk van 14.00 tot 20.00 uur. Check-uit is om 10.00 uur of eerder op afspraak.  Voor een late check in (na 21.00 uur) zijn er extra kosten van 20 euro.

Belangrijke informatie over aankomst in het appartement

We verzoeken je vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen over je aankomsttijd zodat we je kunnen verwelkomen in het appartement. Contact informatie is te vinden in de boekingsbevestiging. Er is een toeslag voor een check-in na 21:00 uur.

Exclusieve privé rondleiding in Rome

We kunnen je adviseren over de leukste routes, bezienswaardigheden, restaurants of musea en we kunnen een exclusieve prive wandeling voor je regelen. Wij doen alleen wandelingen met een maximaal 4 personen. Wij hebben liefde en passie voor  Rome en zeer uitgebreide kennis van het oude Rome, Rome Colosseum, Rome Forum Romanum en het klassieke Rome.

Wanneer je hier vragen over hebt neem contact met ons op en laat het weten in wat voor wandeling in Rome je geinteresseerd bent

Lisa van de Pol van Italian Summers in Rome. Uitzicht vanaf dakterras hotel Campo de Fiori in Rome