Wij hopen dat je dezelfde passie voor Rome zult ervaren zoals wij dat doen. Wij hopen daar met onze service een steentje aan bij te dragen. Heb je specifieke vragen laat het ons weten. Wij spreken Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

Geen wachtrij voor het Colosseum als je dat wilt

Als service kunnen we oa. kaartjes voor je regelen voor het Colosseum, dit bespaart je wachttijden in de rij.  We kunnen je adviseren over de beste routes, restaurants en musea.

Rome tour met een vlaggetje? Nee toch?!

Okay, even een persoonlijk dingetje. Zelf word ik helemaal kriegel van al die mensen die je om de paar meter aanspreken omdat ze je een Rome tour willen verkopen,…en heel opdringerig ook nog eens. Verder kan ik het soms echt niet meer aanzien,…groepen mensen die achter een paraplu aanlopen of een vlaggetje en dan blijkt de gids in kwestie niet eens Italiaans, laat staan Romeins te zijn. Begrijp me niet verkeerd,…er zullen zeker goede gidsen tussen zitten, maar over het algemeen wordt er een standaard verhaaltje afgedraaid.

Exclusieve privé rondleiding in Rome

Wij staan in direct contact met de beste Rome deskundigen, namelijk echte geboren en getogen Romeinen. Zij hebben liefde en passie voor de door hen geliefde stad Rome en zeer uitgebreide kennis van het oude Rome, Rome Colosseum, Rome Forum Romanum en het klassieke Rome. Deze Rome specialisten werken met maximaal twee tot vier personen.

Een privé wandeling door Rome

Laat je meenemen naar de door jouw gewenste plaats zoals het Colosseum, maar bijvoorbeeld ook het Pantheon om maar even een paar bekende plaatsen te noemen. Toch zullen onze Rome deskundigen hun best doen de grote massa’s te ontwijken en je mee te nemen naar het echte Rome, weg van de gebaande paden.  Laat weten waar je graag naar toe wilt en wij regelen het voor je! Na een privé wandeling ken jij alle geheimen van de eeuwenoude muren van Rome en heb je de beste restaurant tips in je telefoon staan. Heb je interesse in deze service houd er dan rekening mee dat je dit wel van te voren moet reserveren.

Service. Wat is er bij de prijs van het appartement inbegrepen?

Handdoeken, theedoeken en beddengoed. Handdoeken worden eens in de 3 dagen vervangen en het beddengoed eens per week. Als service is ook de eindschoonmaak van het appartement is bij de prijs inbegrepen. Bij aankomst vind je een aantal basis benodigdheden voor de keuken als een fles water, suiker, zout, peper en olijfolie vinden. Andere boodschappen en/of benodigdheden kunt je allemaal om de hoek halen.

Voorzieningen in het appartement

Glazen, een Italiaanse koffiepot (een Moka Express), potten en pannen, bestek en alle andere benodigdheden om te koken. Er is een gasfornuis, oven, vaatwasser, wasmachine, koelkast, vriezer, airconditioning, autonome verwarming, droogrek, haardroger, strijkijzer en strijkplank, een LCD-TV. Beddengoed en handdoeken zijn ook aanwezig. We hebben Wifi.

Koken en schoonmaken

Voor gasten die zelf gaan koken; je vindt een aantal schoonmaakproducten in het appartement in de keuken onder de gootsteen.

Service, de eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen

We vragen je wel het appartement zo achter te laten zoals je het het aangetroffen hebt. Uit respect naar alle gasten wordt er in ons appartement NIET GEROOKT!

Check-in en check-uit tijden

Check-in is mogelijk vanaf 15.00 uur. Check-uit is om 10.00 uur of eerder op afspraak.

Belangrijke informatie over aankomst in het appartement

We verzoeken je vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen over je aankomsttijd zodat we je kunnen verwelkomen in het appartement. Contact informatie is te vinden in de boekingsbevestiging. Er is een toeslag voor een check-in na 21:00 uur.

Lisa van de Pol van Italian Summers in Rome. Uitzicht vanaf dakterras hotel Campo de Fiori in Rome