Rome appartement Casa Cuore di Roma!

Het huis dat wij graag het ‘Happy House’ noemen omdat je de positieve energie voelt als je appartement binnen komt. Het appartement ligt in het hart van historisch Rome, op slechts een steenworp van het Colosseum, en het Forum Romanum. De wijk Monti ligt aan je voeten aan de overkant van de straat. Rome appartement Casa Cuore di Roma is rustig en gastvrij, en is de perfecte plek om je eigen onvergetelijke Roman Holiday creëren!

Het interieur van Casa Cuore di Roma

Het Rome appartement heeft onlangs een kleine facelift en hoewel er niet veel meer te doen was dan het witten van de muren en enkele kleine touch-ups. Het appartement heeft originele, authentieke houten balken plafonds door de gehele ruimte. De slaapkamer/woonkamer is eenvoudig, maar elegant ingericht met Italiaanse, antieke meubels. Er is een tweepersoonsbed (normale afmeting), een bedbank, een grote bibliotheekkast en een antieke spiegelkast kast. Airco en verwarming zijn beide aanwezig, .. en werken ook! Er is een groot raam dat uitkijkt op het steegje.

Voel je thuis hier in Rome!

Het appartement bestaat uit een aparte volledig ingerichte keuken. De keuken heeft een zeer groot raam, met openslaande glazen deuren, met uitzicht op de terrastuin. Een grote woon/slaapkamer met een groot raam dat uitkijkt op het steegje. De TV hangt aan de muur, zodat je TV  kunt kijken vanuit het bed, … maar waarom zou je dat doen met Rome aan je voeten?! Er is een aparte douche ruimte en een aparte toilet ruimte en natuurlijk zoals we dat gewend zijn in Italië, een heerlijk fris bidet! Het appartement is ongeveer 45m2.


Happy kitchen, Happy meals!

Het keuken interieur van het Rome appartement is vrolijk en warm, er is een tafel met stoelen, waar al heel wat Italiaanse gerechten zijn verslonden. Met veel plezier hebben we de potten, pannen en glazen uitgezocht en zijn intensief door ons persoonlijk getest. Zoals in de meeste Italiaanse families is de keuken het hart van het huis. Dus als je hier bent doe zoals de Italianen doen en geniet eens van heerlijke Italiaanse gerechten aan de keukentafel. Ook al ben je omringd met veel goede restaurants waar je kunt eten, is het soms leuk om je eigen maaltijd te bereiden met al die overheerlijke Italiaanse ingrediënten binnen handbereik.

Proberen! Witte wijn met perziken

Wat denk je van deze heerlijke wijn met perziken? Vooral bekend in het Zuiden van Italië. Je weet niet wat je proeft, een heerlijk drankje voor de lange zomeravonden!


∼ Eat Like The Locals Do ∼

Voorzieningen in het Rome appartement

Bij Casa Cuore di Roma vind je de volgende items: gasfornuis, oven, vaatwasser, wasmachine, koelkast, vriezer, airconditioning, autonome verwarming, droogrek, haardroger, bestek en alle andere benodigdheden voor de keuken (kijk bij de foto’s) Beddengoed en handdoeken zijn ook aanwezig in het appartement. We hebben Wifi!